Monday, January 10, 2011

Assignment Vs Blog

Ape la,assignment tak siap,tapi nak update blog.
Bila terpikir nak masuk entri baru jer,mesti teringat assignment.

ye la,blog ni menaip. Assignment aku menaip jugax,nama subjek pun multimedia,memang la menaip..
tapi kenapa ko pilih menaip di blog,kesian assignment aku..

Disebabkan due date khamis,ni yang rasa banyak masa lagi.  Tapi rasa bersalah pun ada,blog bagi ko apa,bajet menaip sini dapat 4.00 ker..adoyai,manusia..

assignment aku memang best nak buat,tetapi ambil masa,terus malas..  haha,pernah ker aku rajin?
nak tau assignment aku apa?   buat profile anda guna powerpoint skreatif mungkin.. wth,sejak bila aku ambil kos media pulax ni..   ingat aku kreatif,inovasi ker..   fikir negative,mulut basi reti ar gax..

ish3,hyp3r..  tak baek ko merungut camto,keje ko kan,nanti gagal,ko jugax guling guling sampai lebam..  wah,masin nye mulut..harap tak ada la macam to kan..  ape pun,blog kena gax update,nanti orang cakap semak la,sawang la,nanah la,kurap la,semua melekat kat blog ni..

wah,kalao berceloteh panjang je kan sampai cecah langit..  cukup la ni sekadar tambah entri,hilang dah kot semua sawang kat sini.. jom buat assignment(gimik lebih)..  harap la mencurah idea buat assignment.. hahaha


Attn ::-->> banyak lagi idea nak masuk dalam blog ni tapi rasa tak aman pulax selagi tak siap assignment

datang nak belajar ke jadi blogger..

11 comments:

  1. uit bt la esaiment tu...pemalas btol ..anyway dtg nk belajar la..belajar jadi blogger hehhe..thumb up...dah kurang dh sawang kt blog ni ea... :) <3

    ReplyDelete
  2. haha,mest ar blajar..tapi xamik kos blogger ag

    ReplyDelete
  3. kalau nak amik pon kos blogger tu ade ker universiti tawarkan..pe r pak cik ni..kuat ngarot tol!!! :p

    ReplyDelete
  4. zaman akak blaja dlu ngah gila friendster and myspace... kdg lecturer kat depan, kita duk melayan fs... time dah dekat due, baru terhegeh nk siapkan assignment....huhuhu


    amaran: jgn jd seperti akak....hihihih

    ReplyDelete
  5. wah,nenek nak amik kos to ke..hahaha,mcm ada niat jer

    ReplyDelete
  6. akak,mcm lebih kurg adik jer..perli eyh..keke,thnkz 4 ur advice..:p

    ReplyDelete
  7. x habis2 ko eh ngn nek ko?????????????
    kuat nenek btol..hahha memg ade niat pon nak hamek kos tu...

    ReplyDelete
  8. hehe..assgment buat time siang
    blog jaga time mlm..keh2

    =p



    p/s : Persahabatan Itu Pemanis Hidup

    ReplyDelete
  9. @leeza
    meSt aR,da tUa..:p

    @putera kegelapan
    aKu reLax jeR,kO gelabah sgt ni..:)

    @nasuha
    wah,thnkz nasuha...

    ReplyDelete
  10. kuang aja alan noob hahahahha

    ReplyDelete